سایبان برقی زنجیری یا سایبان برقی بکسلی؟
در این مقاله قصد داریم با یکدیگر به بررسی تفاوت سایبان برقی زنجیری و بکسلی بپردازیم، چرا که این دو نوع سایبان برقی از پرطرفدارترین سایبان ها می باشند. اما سوالی که پیش می آید این است که کدام یک از این دو نوع را بخرم؟ این سایبان ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟
خصوصیات سایبان برقی بکسلی
سایبان برقی بکسلی از اولین سایبان های مدرن تولید شده است. در واقع می توان گفت اولین نوع سایبان برقی پس از سایبان های دستی و قدیمی می باشد. همانطور که از نام آن پیداست، این سایبان ها از سیم بکسل تشکیل شده است. سیم بکسل یک طناب فولادی است که چندین سیم فولادی دور یک محور پیچیده اند. سیم بکسل به دلیل ویژگی هایی مانند مقاومت بالا، انعطاف پذیری، مقاومت در برابر خرد شدن و سایش در ساختار سایبان برقی استفاده می شود.
خصوصیات سایبان برقی زنجیری
وقتی در بدنه وساختار سایبان برقی به جای سیم بکسل از زنجیر استفاده شود، به آن سایبان زنجیری می گویند.
در واقع یک زنجیر به دور موتور وصل می شود که با دستور ریموت سایبان را باز و بسته می کند. کیفیت و کارایی سایبان برقی کاملا به کیفیت و استحکام زنجیرها بستگی دارد. از آن جا که این سایبان ها مقاومت بسیار بالایی دارند در مکان های مختلفی از آن ها استفاده می شود.
تفاوت سایبان بکسلی و زنجیری
اگر بخواهیم به تفاوت سایبان برقی زنجیری و بکسلی بپردازیم باید عوامل مختلفی را بررسی کنیم.
مقایسه استحکام سایبان برقی بکسلی و زنجیری
یکی از مهم ترین نکات در سایبان برقی ها استحکام و مقاومت آن هاست زیرا سایبان برقی نقش حفاظت در برابر عوامل طبیعی را ایفا می کند و باید یک محافظ مقاوم برای ما باشد که سالیان سال مورد استفاده قرار بگیرد.
بین این دو سایبان، زنجیر ها مقاومت بهتری نسبت به سیم بکسل دارند به همین دلیل پس از سایبان بکسلی، سایبان زنجیری ها ساخته شده اند. بازوهای مستحکم در سایبان زنجیری باعث شده که با وجود قدمت زیاد آن اما هنوز هم پرطرفدار و پرفروش باشد.
مقایسه قیمت سایبان برقی بکسلی و زنجیری
زمانی که افراد بین خرید دو نوع محصول مردد هستند به جز کیفیت آن معمولا قیمت آن ها را نیز مورد بررسی قرار می دهند. اگر به دنبال برای خرید سایبان برقی به دنبال قیمت کمتر هستید، سایبان برقی بکسلی انتخاب مناسب تری است.
البته قیمت سایبان زنجیری و بکسلی تقریبا نزدیک به هم است اما با تفاوت کمی سایبان بکسلی ارزان تر می باشد. این تفاوت قیمت حدودا متری ۷۰ هزار تومان می باشد. یعنی اگر سایبان برقی زنجیری متری ۳۸۰ هزار تومان باشد، سایبان برقی بکسلی ۳۱۰ هزار تومان می باشد.
مقایسه طول عمر سایبان بکسلی و زنجیری
همانطور که گفته شد مقاومت و استحکام سایبان زنجیری بیشتر از سایبان بکسلی است پس طبیعتا سایبان زنجیری طول عمر بیشتری هم دارد. البته طول عمر تمام سایبان برقی ها چیزی حدود ۱۰ الی ۲۰ سال می باشد. حتی اگر سایبان شما دچار مشکلی شد جای نگرانی نیست و می توانید به کمک تعمیر سایبان برقی با کمترین هزینه نقص فنی آن را برطرف کنید. تا دوباره مانند روز اول کار کند.
مقایسه در تنوع طرح و رنگ سایبان برقی
یکی دیگر از نکات قابل توجه در خرید سایبان برقی انتخاب طرح و رنگ پارچه آن می باشد، زیرا سایبان برقی تاثیر بسزایی در دکوراسیون خارجی دارد. در این مورد سایبان های زنجیری و بکسلی با یکدیگر تفاوتی ندارند. پارچه های پی وی سی، برزنتی و یا فلکسی برای تمام سایبان برقی ها قابل نصب است و هر کدام دارای طرح و رنگ خاص خود هستند. به علاوه شما می توانید تصویر مورد علاقه خود را روی پارچه سایبان چاپ کنید. این امکانات در هر دو نوع سایبان برقی یعنی زنجیری و بکسلی وجود خواهد داشت.
مقایسه کاربرد سایبان برقی زنجیری و بکسلی
اگر بخواهیم از نظر کاربرد این دو نوع سایبان برقی را با هم مقایسه کنیم تقریبا می توان گفت که شما قادرید هر کدام از سایبان برقی ها را در مکان مورد نظر خود نصب کنید. البته با توجه به میزان مقاومت بیشتر سایبان زنجیری از آن ها برای مغازه و فروشگاه ها استفاده بیشتری می شود زیرا سایبان مغازه معمولا در طول روز به خصوص روزهای تابستانی همیشه باز است و از آن استفاده می شود به همین دلیل بهتر است سایبان باکیفیت تری برای اینجور مکان ها تهیه کرد.
البته سایبان برقی بکسلی نیز در منازل، مغازه ها، پارکینگ ها و غیره قابل استفاده می باشد.