مراحل تولید سایبان برقی

آخرین مقالات

کنترل نور و دمای اتاق با استفاده از پرده‌های برقی

۱۷ مرداد ۱۴۰۳

پرده شید رول برقی چیست؟ و انواع آن

۱ مرداد ۱۴۰۲

سایبان کالسکه‌ ای چیست؟ مزایا و کاربرد آن

۱۷ مرداد ۱۴۰۳

انواع سایبان برای محافظت خودرو در فضای باز

۱۷ مرداد ۱۴۰۳

هوشمند سازی خانه

۱۷ مرداد ۱۴۰۳

بهترین پارچه سایبان برقی کدام است؟

۱۷ مرداد ۱۴۰۳

آخرین دسته بندی ها

مقالات عمومی

60 نوشته

مصاحبه

60 نوشته

سایبان چتری

60 نوشته

سایبان برقی

60 نوشته

سایبان اتوماتیک

60 نوشته

دسته‌بندی نشده

60 نوشته

سایبان برقی

در این بخش می خواهیم مراحل تولید سایبان برقی و نصب آن را بررسی کنیم و به ترتیب تمام مراحل ساخت و تولید آن را توضیح دهیم.

مراحل تولید سایبان برقی

طراحی سایبان برقی

مرحله اول قبل از ساخت و تولید سایبان برقی، طراحی آن می باشد. سایبان برقی انواع بسیار متنوعی دارد و در مکان ها ی مختلف و برای مصارف متنوعی استفاده می شود. پس نوع و مکان استفاده از آن در قسمت طراحی موثر می باشد.

برای طراحی سایبان برقی ابتدا کارشناس به محل نصب سایبان رفته و اندازه، جهت تابش نور خورشید، میزان وزش باد، شرایط آب و هوایی منطقه و… را مورد بررسی قرار می دهد.

در قسمت بعدی از مراحل تولید سایبان برقی طبق سفارش مشتری و محل نصب طول و عرض و ارتفاع سایبان را اندازه گیری می کند و سپس با توجه به اندازه ها و اطلاعات بدست آمده از شرایط اقلیمی مواد اولیه مناسب را جهت ساخت و تولید انتخاب می کند.

طراحی با کمک نرم افزارهای تخصصی توسط مهندسین طراح سایبان برقی غلامی انجام می شود.

سایبان برقی-طراحی سایبان برقی

تولید سایبان برقی

انتخاب قطعات سایبان برقی

پس از طراحی بر اساس خواسته مشتری و مشخص شدن نوع سایبان به مراحل تولید سایبان برقی می رسیم. انتخاب جنس قطعات از قسمت های مهم تولید می باشد. بخش بزرگی از کیفیت سایبان برقی شما مربوط به جنس قطعات بکار رفته در مرحله تولید می باشد. مجموعه غلامی تولیدکننده سایبان برقی با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه شما قطعات را انتخاب کرده تا در هر شرایطی هیچ اتفاقی برای سایبان برقی نیوفتد.

در انتخاب قطعات سایبان مورد دیگری نیز تاثیر دارد، آن هم مکان نصب سایبان و نوع کاربرد آن میباشد به طور مثال برای نصب سایبان در تراس اغلب از سازه های آلومینیومی استفاده می شود اما برای سایبان پارکینگ از سازه های آهنی بکار برده می شود. این موضوع روی انتخاب توان و نوع موتور سایبان برقی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

بخش دیگری از سایبان پارچه آن است که در جنس های نانو، برزنتی، پارچه کره ای یا ترانزیت با روکش های پلی استر یا فیبر شیشه موجود می باشد. البته بسته به نوع هرسایبان جنس پارچه نیز متفاوت خواهد بود.

مونتاژ قطعات سایبان برقی

از مراحل تولید سایبان برقی میرسیم به مونتاژ و اتصال قطعات سایبان به یک دیگر که این عمل در محیط کارخانه و توسط مهندسین انجام می شود و قطعات مورد نظر به یکدیگر جوش داده شده و تشکیل سایبان برقی میدهد.

آزمایش سایبان برقی

 مرحله نهای تست و آزمایش سایبان برقی است برای آن که مطمئن شوند به درستی کار می کند یا خیر؟

به همین علت سایبان برقی پس ازمونتاژ به قسمت دیگری رفته و مورد آزامایش قرار میگیرد تا درصورت بروز مشکل آن سایبان در اختیار مشتری قرار نگیرد و هر چه سریع تر مشکل برطرف گردد تا در تولید باقی سایبان ها تکرار نشود.

چاپ تصویر روی پارچه سایبان برقی

در مراحل تولید سایبان برقی اگر مشتری سفارش چاپ روی پارچه سایبان را داشت حتما قبل از مونتاژ قطعات، چاپ رو یپارچه انجام خواهد شد و بعد به مونتاژ خواهد رفت.

شما می توانید لوگو یا شعار خاصی را روی پارچه سایبان خود چاپ کنید و این موضوع می تواند به بازاریابی و تبلیغات کسب و کار شما کمک کند. حتی اگر سایبان را برای منزل سفارش می دهید می توانید طرح مدنظر خود را برای چاپ سفارش دهید.

سایبان برقی-نصب سایبان برقی

مراحل نصب سایبان برقی

پس از مراحل تولید سایبان برقی باید به سراغ مراحل نصب آن برویم. شما پس از خرید سایبان برقی مراحل نصب را به عهده متخصصین بگذارید، کارشناسان برای نصب سایبان در محل مورد نظر شما حاضر می شوند.

ابتدا کارشناس نصب سایبان برقی محل نص برا بررسی کرده باتوجه به ابعاد و اندازه ها محلی که بیشترین سایه را ایجاد می کند علامت میزند. سپس از قطعات انتهایی سایبان شروع به نصب آن خواهند کرد. بدنه سایبان نصب شده سپس زاویه مناسب و شیب آن با استفاده از پیچ تنظیم تعیین می شود.

و پس از اتمام مراحل نصب، سایبان برقی توسط کارشناس تست می شود تا اگر مشکل خاصی در باز و بسته شدن یا زاویه قرار گیری دارد همان موقع برطرف شود.

قیمت سایبان برقی

پس از طی کردن مراحل تولید سایبان برقی به قیمت و هزینه فروش آن می رسیم.

بسته به نوع سایبان، قطعات به کار رفته در آن، ابعاد آن و تمام مواردی که در تولید رعایت شده قیمت محصول متفاوت خواهد بود. طبیعی است که هر چه قطعات بهتر و با کیفیت تری درساخت سایابن به کار رفته باشد، قیمت آن کمی بیشتر خواهد شد.

 

سایبان برقی-طول عمر سایبان برقی

طول عمرسایبان برقی

سایبان برقی غلامی به دلیل این که بهترین قطعات در ساخت آن به کار رفته و از پارچه گرفته تا سازه سایبان مقاومت خوبی در مقابل باران، برف ، بادهای شدید و تابش بیش از حد نور خورشید دارند. پس طول عمر سایبان ها بسیار زیاد می باشد.

در مراحل تولید سایبان برقی قعطات طوری انتخاب می شوند که طول عمر سایبان را بالاتر ببرند. به طور مثال با توجه به این که یکی از کاربردهای سایبان برقی جلوگیری از بارندگی می باشد. سازه ها و بدنه آن باید ضد زنگ باشند همچنین جنس پارچه آن باید مقاوم بوده تا در برابر آفتاب زیاد پوسیده نشود.

شما نیز برای بیشتر کردن طول عمر سایبان باید در نگهداری آن دقت کنید و از کارهایی که باعث کوتاه شدن عمرسایبان می شود خودداری کنید. این کارها شامل بیش ازحد باز و بسته کردن سایبان، قرار دادن باربیکو زیر سایبان تراس، بسته نگه داشتن سایبان برقی خیس شده و تمیز نکردن لکه ها یایجاد شده روی سایبان برقی

این مقاله را به اشتراک بگذارید:

پرینت
واتساپ
تلگرام

آخرین نوشته ها

متن مورد نظر خود را جستجو نمایید!